Estetska stomatologija 2018-06-18T09:11:36+02:00

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

KONTAKTIRAJTE NAS
Ordinacija Dentalne medicine Dražen Kinkela | Rijeka | Hrvatska - estetska stomatologija

Što je estetska stomatologija?

Kada su u pitanju zubi, problemi sa zubima, njega zubiju, općenito dentalna medicina, sve navedene grane stomatologije spadaju pored funkcijske i u estetsku stomatologiju, no današnji visoki zahtjevi pacijenata pomakli su granice stomatologije, i stvorili zasebnu granu stomatologije: estetska stomatologija.

Principi estetske stomatologije su mogućnost izrade visoke estetike zubi uz minimalno invazivne zahvate na zubima, što bi značilo manje brušenja vaših zubi i očuvanje postojećih struktura zubi, a sve u cilju kreiranja vašeg SAVRŠENOG OSMIJEHA. Uostalom, nisu li svima zdravi, bijeli zubi, predivan osmijeh nešto što spada u ultimativne želje? Mi vam to možemo omogućiti!

Pitate se kako? Zahvaljujući znanju, iskustvu i primjeni najmodernijih dentalnih usluga vaši zubi će izgledati savršeno, jer mi vam možemo ponuditi:

  • IZBJELJIVANJE ZUBI s Beyond i White smile sustavima za izbjeljivanje, uz pomoć LED COOL BLUE LIGHT izvora svjetla koji ubrzava i pospješuje izbjeljivanje. Tretmanom koji traje 45 minuta mogu se postići i do pet nijansi bjeliji zubi. Važno je napomenuti ja je tretman 100% siguran i bezbolan.

  • ZUBNI NAKIT (takozvani «dijamanti») u raznim bojama i oblicima, dati će vašem osmijehu dodatni sjaj i osobnost. Pogled na vaše zube, vaš osmijeh, vaše samopouzdanje, više nikada neće biti isti.

  • VENEERS – KERAMIČKE LJUSKICE za frontalne zube, gdje se uz minimalnu preparaciju i brušenje vaših zuba, postiže vrhunska estetika. Prednost keramičkih ljuskica je upravo u tome što nije potrebno brusiti cijeli zub kao za krunicu (navlaku), već se brusi samo prednji dio (vestibularni), i vrh zuba (incizalni), tako da se maksimalno štede tvrda zubna tkiva, što je u osnovi temelj moderne stomatologije. Keramičke ljuskice se izrađuju od čiste keramike, bez metalne ili neke druge osnove kao kod krunica, te se cementiraju uz pomoć kompozitnog cementa u boji zuba, da bi se izbjeglo moguće narušavanje estetike.

Ostale usluge
Ordinacija Dentalne medicine Dražen Kinkela | Rijeka | Hrvatska - estetska stomatologija

NAJSUVREMENIJE DENTALNE TEHNOLOGIJE

KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA

Saznajte više

TEMELJNA GRANA STOMATOLOGIJE

Temeljna grana stomatologije je konzervativna stomatologija. Ukratko, to bi značilo liječenje i uklanjanje karijesa na zubima, izrada ispuna (plombe) nakon uklanjanja karijesa, ili nadomještanje ispunom (plombom) puknuća dijela zuba.

PROČITAJTE SVE O KONZERVATIVNOJ STOMATOLOGIJI

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Saznajte više

PUT DO SAVRŠENOG OSMIJEHA

Sve navedene grane stomatologije spadaju pored funkcijske, i u estetsku stomatologiju, no današnji visoki zahtjevi pacijenata pomakli su granice stomatologije, i stvorili zasebnu granu stomatologije.

PROČITAJTE SVE O ESTETSKOJ STOMATOLOGIJI

MOBILNA PROTETIKA

Saznajte više

NAJNOVIJE DENTALNE TEHNOLOGIJE

Mobilna protetika najčešće dolazi u upotrebu kada ne postoji mogućnost izrade fiksno protetskog rada, zbog
nedostatka koštane strukture,  zuba nosača ili zbog financijskih razloga.

PROČITAJTE SVE O MOBILNOJ PROTETICI

FIKSNA PROTETIKA

Saznajte više

ESTETSKA I FUNKCIONALNA NADOKNADA

Pod terminom fiksna protetika podrazumijeva se izrada krunica, mostova, inley-a, onley-a, koji se fiksno cementiraju u ustima, a u svrhu estetske i funkcionalne nadoknade djelomičnog ili potpunog gubitka jednog ili više zubi.

PROČITAJTE SVE O FIKSNOJ PROTETICI

ORALNA KIRURGIJA

Saznajte više

NAJKOMPLICIRANIJI ZAHVATI

Kao dentalna ordinacija s najvišim standardima, kada je u pitanju oralna kirurgija, konstantno surađujemo s brojnim specijalistima oralne kirurgije, koji su školovani i za najkompliciranije kirurške zahvate koje možemo odraditi za vas.

PROČITAJTE SVE O ORALNOJ KIRURGIJI 

PARODONTOLOGIJA

Saznajte više

DENTALNA BOLEST DANAŠNJICE

Bolesti parodonta sve su češće bolesti današnjice, ali u našoj ordinaciji uspješno liječimo parodontološke probleme zubiju, stoga ne čekajte, nego dogovorite termin pregleda u našoj ordinaciji.

PROČITAJTE SVE O PARODONTOLOGIJI

IMPLANTOLOGIJA

Saznajte više

SUVREMENA GRANA STOMATOLOGIJE

Naša ordinacija je specijalizirana za rad sa svjetski poznatim implantatima ANKYLOS, američkog proizvođača DENTSPLY, za koje se naše osoblje educiralo diljem Europe po brojnim seminarima.

PROČITAJTE SVE O IMPLANTOLOGIJI

ENDODONCIJA

Saznajte više

MODERNO LIJEČENJE ZUBA

Za endodontske zahvate opremljeni smo najsuvremenijom opremom, Planmeca RVG sustavom za digitalno slikanje zubi, te suvremenim apex-lokatorom, koji nam omogućavaju da endodontski zahvat radimo što preciznije.

PROČITAJTE SVE O ENDODONCIJI

Novosti iz naše ordinacije

Saznajte novosti, provjerite pogodnosti, upoznajte se s Ordinacijom dentalne medicine Dražen Kinkela.

Naše temeljne vrijednosti

Ordinacija dentalne medicine Dražen Kinkela u svojem se radu s pacijentima vodi najvišom mogućom razinom pružanja usluga, jer bez takvog pristupa nemoguće je uspjeti.

Što kažu naši pacijenti

Dražen Kinkela - Ordinacija Dentalne medicine Dražen Kinkela | Rijeka | Hrvatska

“Od prvog posjeta do rješenja svih mojih dentalnih problema oduševila sam se ljubaznošću, susretljivošću i profesionalnošću tima Dentalne ordinacije Dražena Kinkele. Sve pohvale!”

MANUELA SLUGA • RIJEKA | HRVATSKA
Dražen Kinkela - Ordinacija Dentalne medicine Dražen Kinkela | Rijeka | Hrvatska

“Kada shvatite da vam se svi u Dentalnoj ordinaciji Dražena Kinkele posvete u potpunosti, vode računa o najmanjim detaljima, onda ste sigurni da će sve ispasti kako treba. Tako je i bilo!”

GRAZIANO PAROLO • BRESCIA | ITALIJA