Galerija 2018-06-05T14:11:30+02:00

GALERIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Multimedija, foto galerija, video

Što vas očekuje u Ordinaciji dentalne medicine Dražen Kinkela? Kakav je ambijent, je li ovo zubar kojega tražite, je li ovo stomatološka ordinacija po vašoj mjeri? Znamo da vas, kao i sve, muče ova pitanja, a kako bismo vam barem malo približili našu stomatološku ordinaciju, za vas smo pripremili multimedijalnu galeriju, s fotografijama i video zapisima.

I ne brinite, kod nas je atmosfera uvijek ugodna i nasmijana, a iz naše stomatološke ordinacije izaći ćete s osmijehom kakvoga ste sanjali željeli. Naši najmlađi bez straha dolaze u Ordinaciju dentalne medicine Dražen Kinkela, mirne i spretne ruke naših profesionalaca, vrhunska oprema, konstantna stomatološka edukacija jamstvo su da ćete se osjećati ugodno i sigurno, a ono što je najvažnije, svaki vaš problem sa zubima, bez obzira kako kompleksan bio, riješit ćemo na obostrano zadovoljstvo. Uostalom, mi smo ovdje za vas i zbog vas, a kao što uvijek podvlačimo, kada je u pitanju briga o vašim zubima – samo najbolje je dovoljno dobro za vas!

Pogledajte, javite se, posjetite nas, jer mi smo ovdje samo – zbog vas.

NAJSUVREMENIJE DENTALNE TEHNOLOGIJE

KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA

Saznajte više

TEMELJNA GRANA STOMATOLOGIJE

Temeljna grana stomatologije je konzervativna stomatologija. Ukratko, to bi značilo liječenje i uklanjanje karijesa na zubima, izrada ispuna (plombe) nakon uklanjanja karijesa, ili nadomještanje ispunom (plombom) puknuća dijela zuba.

PROČITAJTE SVE O KONZERVATIVNOJ STOMATOLOGIJI

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Saznajte više

PUT DO SAVRŠENOG OSMIJEHA

Sve navedene grane stomatologije spadaju pored funkcijske, i u estetsku stomatologiju, no današnji visoki zahtjevi pacijenata pomakli su granice stomatologije, i stvorili zasebnu granu stomatologije.

PROČITAJTE SVE O ESTETSKOJ STOMATOLOGIJI

MOBILNA PROTETIKA

Saznajte više

NAJNOVIJE DENTALNE TEHNOLOGIJE

Mobilna protetika najčešće dolazi u upotrebu kada ne postoji mogućnost izrade fiksno protetskog rada, zbog
nedostatka koštane strukture,  zuba nosača ili zbog financijskih razloga.

PROČITAJTE SVE O MOBILNOJ PROTETICI 

FIKSNA PROTETIKA

Saznajte više

ESTETSKA I FUNKCIONALNA NADOKNADA

Pod terminom fiksna protetika podrazumijeva se izrada krunica, mostova, inley-a, onley-a, koji se fiksno cementiraju u ustima, a u svrhu estetske i funkcionalne nadoknade djelomičnog ili potpunog gubitka jednog ili više zubi.

PROČITAJTE SVE O FIKSNOJ PROTETICI

ORALNA KIRURGIJA

Saznajte više

NAJKOMPLICIRANIJI ZAHVATI

Kao dentalna ordinacija s najvišim standardima, kada je u pitanju oralna kirurgija, konstantno surađujemo s brojnim specijalistima oralne kirurgije, koji su školovani i za najkompliciranije kirurške zahvate koje možemo odraditi za vas.

PROČITAJTE SVE O ORALNOJ KIRURGIJI

PARODONTOLOGIJA

Saznajte više

DENTALNA BOLEST DANAŠNJICE

Bolesti parodonta sve su češće bolesti današnjice, ali u našoj ordinaciji uspješno liječimo parodontološke probleme zubiju, stoga ne čekajte, nego dogovorite termin pregleda u našoj ordinaciji.

PROČITAJTE SVE O PARODONTOLOGIJI

IMPLANTOLOGIJA

Saznajte više

SUVREMENA GRANA STOMATOLOGIJE

Naša ordinacija je specijalizirana za rad sa svjetski poznatim implantatima ANKYLOS, američkog proizvođača DENTSPLY, za koje se naše osoblje educiralo diljem Europe po brojnim seminarima.

PROČITAJTE SVE O IMPLANTOLOGIJI

ENDODONCIJA

Saznajte više

MODERNO LIJEČENJE ZUBA

Za endodontske zahvate opremljeni smo najsuvremenijom opremom, Planmeca RVG sustavom za digitalno slikanje zubi, te suvremenim apex-lokatorom, koji nam omogućavaju da endodontski zahvat radimo što preciznije.

PROČITAJTE SVE O ENDODONCIJI

Naše temeljne vrijednosti

Ordinacija dentalne medicine Dražen Kinkela u svojem se radu s pacijentima vodi najvišom mogućom razinom pružanja usluga, jer bez takvog pristupa nemoguće je uspjeti.